Nieuws van de NHB

  Handboogsport

 • NHB Nieuwsbrief 02-12-2020
  De NHB-Nieuwsbrief van vandaag (2 dec) staat online. Lees de nieuwste ontwikkelingen in de handboogsport voor verenigingen en schutters. De eerste woensdag van de maand betekent ook weer een nieuwe nieuwsbrief. Lees over de mondkapjesplicht die gisteren in is gegaan. Programma’s voor verenigingen en schutters zoals “Goed Raak”, de “Ik... Read more »
 • 1 december: Hoe zit het nu met mondkapjes in de handboogsport?
  Vanaf 1 december is de noodwet van kracht, waarin onder meer is geregeld dat mondkapjes op vele plekken verplicht zijn. Er staat van alles in de media en de verwarring wordt daardoor alleen maar groter. Daarom proberen wij hier op een rij te zetten hoe het nu zit met mondkapjes... Read more »
 • Directeursblog: Laat de sport mensen weer kleur geven na Black Friday!
  Vrijdag 27 november, 14u00. ‘Blijf weg uit het centrum van Rotterdam!’ klinkt de oproep van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. “Middenin het centrum staat een rij van 60 meter voor de ingang van een winkel”. Ondertussen verderop in Rotterdam. Bij Handboogvereniging ARC Rotterdam 8 kilometer verderop is de deur op slot,... Read more »
 • Globale competitie raakt en goud voor helden!
  Dit weekend was het begin en de eerste ronde van de Virtual 2021 Indoor Archery World Series.  Nederland had een totaal van 130 inschrijvingen! Hiermee had Nederland de derde plek bemachtigd bij het aantal aanmeldingen volgens de officiële cijfers van World Archery. Mexico staat op nummer 1 met 311 inschrijvingen... Read more »
 • NHB Nieuwsbrief 18-11-2020
  De verzwaring van de lockdown stopt morgen; dat betekent dat we teruggaan naar de situatie van half oktober. Hoe dat precies zit, leest u in de nieuwsbrief van vandaag. In deze nieuwsbrief ook een zeer goed aanbod voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, webinars voor verenigingen, remote competities en Goed raak! In... Read more »
 • NHB: Back to Archery
  Handboogactiviteiten kunnen momenteel niet plaatsvinden op de manier zoals we dat voor de coronapandemie gewend waren. Ook in deze tijden willen we mensen mentaal en fysiek fit, actief en betrokken houden. Handboogsport is een belangrijke uitlaatklep en levert een bijdrage aan het welzijn van onze... Read more »
 • “GOED RAAK!” Good practice challenge NHB
  “Alle topschutters zijn immers ook ooit ergens gestart op een vereniging. Waarom deze onderlinge competitie ook niet voor verenigingen waardevol laten zijn?”  In de afgelopen paar weken heeft de NHB gecommuniceerd over de interne competitie die gehouden wordt onder de Olympische en CTO Papendal Selectie... Read more »
 • Bondsraad 12 december 2020: besluitvorming meerjarenbeleidsplan 2021+
  Op zaterdag 12 december a.s. is de halfjaarlijkse vergadering van de Bondsraad. In de komende vergadering staat onder meer de besluitvorming over het meerjarenbeleidsplan 2021+ ‘Doelgericht vooruit: raak!’ op de agenda. Met dit plan wil de NHB de komende jaren aan de slag om stappen te zetten om het geluk... Read more »
 • Directeursblog: Ken je die mop van die mummie?
  Woensdagmiddag haalde ik mijn zoon van school. Hij zat achterin de auto (zijn school zit een behoorlijke eindje weg) samen met een vriendje. Ze spraken over Fall Guys, Roblox en de Amerikaanse verkiezingen. Toen zei mijn zoon: “Het is net als die mop van die mummie.” Zijn vriendje keek hem... Read more »
 • NHB Nieuwsbrief 04-11-2020
  De NHB nieuwsbrief van vandaag, 4 november, staat online. Lees de nieuwste ontwikkelingen voor verenigingen en schutters. Het is de eerste woensdag van de maand en dat betekent weer een nieuwsbrief. Dat de premier van Nederland zijn schema aanpast aan het schema van de nieuwsbrieven van de NHB is natuurlijk... Read more »