Nieuws van de NHB

  Koninklijke HandboogSport Nederland

 • Individuele Nieuwsbrief 20 september
  Elke derde woensdag van de maand verstuurt de KHSN een nieuwsbrief naar iedereen die ge├»nteresseerd is in de Handboogsport. Vandaag met onder meer aandacht voor het laatste nieuws op Handboogsport.nl, het laatste TeamNL Handboogsport nieuws, de Nationale SportWeek, In het lokale nieuws, Opleidingen in de handboogsport en meer! Klik hier... Read more »
 • Goud voor Willem Bakker op EK Veld!
  Willem Bakker heeft Europees goud gewonnen op het Europees kampioenschap Veld in het Italiaanse Cesana Torinese. Na een zeer sterke kwalificatie wist Willem de halve finale te winnen, en ook de gouden finale won hij sterk. Door de sterke plaatsing van Willem kon hij de matchfase van het EK overslaan... Read more »
 • Mark de Gier Nederlands Kampioen Aangepast Sporten
  Mark de Gier heeft afgelopen zondag de nationale titel Aangepast Sporten gewonnen in Zoetermeer. Op het veld van HKS Zoetermeer schoten vier sporters twee kwalificaties rondes en finale matches. Aan de lijn stonden Mark de Gier (HBS Almere), Roy Klaassen (HBS Almere), Ricky Huggers (VZOD Volkel) en Tom Monaghan (HBV... Read more »
 • Nieuwe Marketing en Communicatie stagiair!
  Mijn naam is Madelief van der Wiel en ik ga de komende maanden stage lopen bij Koninklijk Handboogsport Nederland. Ik ben 21 jaar en ik dans al sinds dat ik me kan herinneren, ik heb allerlei verschillende stijlen geprobeerd maar ben nu al een aantal jaar bij Moderne dans blijven... Read more »
 • Brons voor Mike tijdens de World Cup Final
  Mike Schloesser heeft vannacht het brons gewonnen tijdens de 2023 Hyundai Archery World Cup Final in Hermosillo. Mike kwam in de halve finale een punt te kort en schoot daardoor om het brons. Die bronzen finale wist hij te winnen met 150-149. Tijdens de World Cup Final schoten de beste... Read more »
 • Nederlandse Kampioenschappen Veld 2023 in Sint-Oedenrode
  Komend weekend barst in Sint-Oedenrode de strijd los om de nationale Veld-titels. Gedurende twee dagen leggen de 95 deelnemers een uitdagend parcours af, dat bestaat uit 48 doelen. Het parcours is vakkundig uitgezet door het vrijwilligersteam van Concordia Sint-Oedenrode. Het belooft een mooi weekend te worden. Vanwege de voorspelde warmte... Read more »