Nieuws van de NHB

  Handboogsport

 • Dinsdag 28 maart – Informatiebijeenkomst MijnHandboogsport – Wedstrijdkalender 2023
  Nieuw in 2023 is dat de online wedstrijdkalender is opgenomen in het platform MijnHandboogsport. Momenteel is het voor organiserende verenigingen mogelijk om hun wedstrijden via deze website aan te melden. We zien dat een aantal verenigingen al volop gebruikmaakt van die mogelijkheid. We zien echter ook dat nog niet alle... Read more »
 • Inschrijving NK 25m1pijl Aspiranten geopend
  Op zaterdag 20 mei wordt bij de Constantia Drunen het Nederlands Kampioenschap 25m1pijl Aspiranten gehouden. Voor dit kampioenschap geldt een open inschrijving. Dat wil zeggen dat alle bondsleden – geboren in het jaar 2010 of later – zich hiervoor aan kunnen melden.  De deelnemers worden ingedeeld in de leeftijdscategorieën Onder... Read more »
 • Bondskampioenen Indoor gekroond
  In het weekend van 18 en 19 maart vonden de BK Indoor Individueel plaats. Op zaterdag kwamen de jeugdcategorieën Onder 18 en Onder 21 in actie. Op zondag was het de beurt aan de senioren. In totaal werd op er op acht verschillende locaties geschoten en de opkomst was erg... Read more »
 • Honzik Pavel stopt als lid Bondsbestuur
  Honzik Pavel heeft bij het Bestuur en Algemeen Directeur aangegeven te stoppen als bestuurslid Topsport, Talentontwikkeling & Opleidingen bij Handboogsport Nederland. De reden voor zijn vertrek is dat hij vanuit zijn werk uit een opleiding is gestart aan de Nyenrode Universiteit. Deze opleiding is niet te combineren met zijn fulltime... Read more »
 • Bestel nu jouw shirt voor de EFAC en het WBHC
  Het is vanaf nu mogelijk om jouw shirt(s) voor de IFAA European Field Archery Championships en het IFAA World Bowhunter Championships te bestellen. Net als voorgaande jaren hebben wij het unieke ontwerp voor Team Nederland. Voor alle deelnemers aan de IFAA European Field Archery Championships en het IFAA World Bowhunter... Read more »
 • Run Archery meerkamp 25 maart in Apeldoorn
  Aanstaande zaterdag organiseert RA-Avalon Apeldoorn de Run Archery meerkamp. Een competitie met een leuk, uitdagend maar bovenal sportief karakter. De Run Archery meerkamp bestaat uit vijf onderdelen: 18 meter FITA stijl, 3D bootcamp, Individuele run, Estafette en Mindgame. Inschrijven voor de meerkamp op 25 maart is mogelijk ter plaatse in... Read more »