Nieuws van de NHB

  Handboogsport

 • Handboogsport Nederland onderdeel van manifest “Breng Nederland in beweging”
  NOC*NSF heeft woensdag samen met alle sportbonden, Cruyff Foundation, Fonds Gehandicaptensport, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Sportkracht 12, Krajicek Foundation en het Platform Ondernemende Sportaanbieders in een aantal dagbladen een manifest gepubliceerd. Daarin roepen we het zittende kabinet op Nederland in beweging te brengen en de hele sportsector zo snel mogelijk weer te... Read more »
 • NHB nieuwsbrief 03-03-2021
  De eerste woensdag van de maand betekent dat het weer tijd is voor een reguliere nieuwsbrief. Dat betekent geen overzicht van beperkende maatregelen, maar inzicht in wat we doen en wat relevant is voor de verenigingen en haar leden. Zo nemen we jullie mee in de veranderingen door de Wet... Read more »
 • Gezocht: Marketing- en communicatie experts voor de handboogsport
  Ben jij goed in het schrijven van teksten? Schiet jij raak met pijl en boog én met de fotocamera? Kun jij goed vormgeven? Wil jij jouw handboogheld interviewen en dat delen met handboog Nederland? Ben jij journalist in opleiding? Kun jij alles met Photoshop? Dan zoeken we jou! Om de... Read more »
 • Introductie Sabine Brok
  Vandaag is Handboogsport Nederland versterkt met een nieuw gezicht: Sabine Brok. Ze zal de sport ondersteunen als projectleider en we zijn erg enthousiast om haar als collega te verwelkomen. Hieronder haar introductie. Ik ben Sabine Brok, 32 jaar. Al jaren ben ik verbonden met de NHB als lid en verenigingssecretaris.... Read more »
 • Run-Archery 2021
  De voorlopige Run-Archery agenda 2021 is uiteraard onder voorbehoud van Corona restricties. Terugkijkend op Corona-jaar 2020 hebben we het geluk gehad van een prachtig NK in Zoetermeer. Ons voordeel is dat het onderdeel hardlopen ook tijdens de lock-down verantwoord individueel beoefent kan worden. De Corona 5 km challenge wordt verlengd.... Read more »
 • Bekendmaking Selectie Jong Oranje
  De selectie van Jong Oranje 2021 is bekend. Hieronder ziet u de lijst van toptalenten die dit jaar ons gaan versterken. We wensen hen veel plezier en natuurlijk veel succes aankomend jaar. De Jong Oranje selectie bestaat uit:   Laura van der Winkel Quinty Roeffen... Read more »
 • Wat gebeurt er met IFAA-evenementen?
  Waar nationaal geen evenementen mogen plaatsvinden, geldt ook dat internationale evenementen zeer onzeker zijn. In 2021 staan er ook IFAA-evenementen gepland, te weten WEBHC en WFAC. De IFAA heeft aangegeven rond 1 maart te komen met een status update. Deze wordt door IFAA gepubliceerd en door de NHB ook doorgezet.... Read more »
 • NHB #BacktoArchery: activiteiten tijdens lockdown
  Handboogactiviteiten kunnen momenteel niet plaatsvinden op de manier zoals we dat voor de coronapandemie gewend waren. Ook in deze tijden willen we mensen mentaal en fysiek fit, actief en betrokken houden. Handboogsport is een belangrijke uitlaatklep en levert een bijdrage aan het welzijn van onze... Read more »
 • NHB-Nieuwsbrief: kom mee naar buiten allemaal
  De nieuwste NHB nieuwsbrief staat online. Lees over de nieuwste compensatie- en subsidiemogelijkheden voor verenigingen/sportorganisaties/clubs. Over de versoepeling die ingaat op 3 maart en meer. Wees up to date over de nieuwste ontwikkelingen in de handboogsport. Over IFAA evenementen, compensatiemogelijkheden voor verenigingen, vacatures van rayon 3 voor disciplinecoördinatoren en meer. Heeft... Read more »
 • Wat doet de NHB voor haar leden?
  Wat doet de NHB voor haar leden? Het is een vraag die regelmatig wordt gesteld en waar medewerkers van het bondsbureau dan ook geduldig antwoord op geven. De NHB is er voor iedereen die schiet met pijl en boog, is de hartelijke beschermer van de... Read more »