Nieuws van de NHB

  Handboogsport

 • Bondsbureau maandag 28 november gesloten in verband met personeelsuitje
  Het bondsbureau is maandag 28 november gesloten in verband met een personeelsuitje van de medewerkers van de NHB. In geval van urgente zaken kunt u een mail sturen naar info@handboogsport.nl. Dinsdag 29 november is het bondsbureau weer geopend en telefonisch bereikbaar. The post Bondsbureau maandag 28 november gesloten in verband... Read more »
 • Wedstrijdkalender 2023 in MijnHandboogsport
  MijnHandboogsport wordt steeds verder uitgebouwd. Het is dan ook mooi om te zien dat steeds meer sporters en verenigingsbestuurders hun weg naar het online platform weten te vinden. Na eerdere implementaties van de recordregistratie en ondersteuning voor de bondscompetities, presenteren we nu de nieuwe online wedstrijdkalender. Met deze kalender bieden... Read more »
 • Sterke resultaten van Nederlanders tijdens GT Open Luxemburg
  Afgelopen weekend vond de eerste stage van de Indoor World Series plaats in het Luxemburgse Strassen tijdens de GT Open. Een een wedstrijd waar veel Nederlandse sporters te vinden waren, maar zeker ook internationaal omdat het goed te combineren is met de JVD Open twee weken geleden. Zestien Nederlandse sporters... Read more »
 • 10e editie Kings of Archery Series afgelopen weekend in Eindhoven
  Afgelopen weekend vond de 10e editie van de Kings of Archery Series plaats in Eindhoven. De wedstrijd die in 2011 kleinschalig begon als Kings of Archery is door de jaren heen uitgegroeid tot een van europa’s grootste en ‘s werelds meest gewaardeerde toernooien. JVD Archery is sinds 2018 partner en... Read more »
 • NK Indoor 2023 – barebow toegevoegd, inschrijving geopend
  In het weekend van 14 en 15 januari is De Maaspoort Den Bosch andermaal het domein van de beste indoor-handboogsporters van Nederland. Bij de komende editie van de Nederlandse Kampioenschappen is er een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren. In dit artikel presenteren we de belangrijkste aanpassingen in het... Read more »
 • NHB intensiveert voorlichting aan verenigingen en leden om veilig handboogsportklimaat te versterken
  De Nederlandse Handboog Bond (NHB) gaat de voorlichting aan zowel verenigingen als individuele leden intensiveren omdat uit onderzoek is gebleken dat veel leden niet weten wat ze moeten doen als ze te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag. Dat gaat de NHB doen door de bewustwording te vergroten, een vereniginggerichte aanpak... Read more »