Nieuws van de NHB

  Koninklijke HandboogSport Nederland

 • Aspiranten schieten dit weekend NK Indoor in Middelbeers
  Zaterdag 2 maart schieten 57 jeugdige handboogsporters om de nationale titels voor de jongsten onder ons. Handboogvereniging “De Zwartmikkers” in Middelbeers is gastheer voor het NK Indoor Aspiranten waarbij de schutters 30 pijlen schieten op een 60 cm blazoen. Voor dit kampioenschap gold een open inschrijving. Dit betekent dat... Read more »
 • Roy en Mark schieten voor Paralympische tickets in Dubai
  Roy Klaassen en Mark de Gier reizen deze week samen met coach Pier Elzinga af naar Dubai voor het Fazza Para Archery World Ranking Tournament. Dit is voor de Paralympische Spelen van Parijs het Final Quota Tournament waar de laatste tickets om deel te nemen op het spel staan. Na... Read more »
 • Selectieprocedure WK Veld Lac La Biche (CAN)
  Voor de wereldkampioenschappen Veld in Lac La Biche (CAN) geldt een open selectieprocedure. Alle recurve-, compound- en barebowsporters die volgens de regels van World Archery en KHSN gerechtigd zijn voor Nederland uit te komen op het WK Veld kunnen aan de procedure deelnemen. Belangrijke toevoeging voor deze WK Veld is... Read more »
 • Steeds meer handboogverenigingen maken gebruik van de gratis VOG-regeling!
  40 handboogverenigingen hebben in het afgelopen jaar deelgenomen aan de gratis VOG- regeling. Daarmee is het aantal verenigingen dat heeft deelgenomen aan de gratis VOG-regeling in 2023 verdubbeld ten opzichte van 2022. Een VOG is een belangrijk instrument om een veilig sportklimaat in te richten en is een van de... Read more »
 • Uitslagen Rayon Kampioenschappen Indoor Teams
  In het weekend van 3 en 4 februari zijn de Rayon Kampioenschappen Indoor Teams gehouden. Deze kampioenschappen stonden zoals altijd weer garant voor spannende wedstrijden en gezelligheid. In totaal kwamen 124 teams in actie en verwierven de sterkste teams per wedstrijdcategorie zich een plaats op het aansluitende Bondskampioenschap Indoor Teams.... Read more »
 • Verenigingsnieuwsbrief 7 februari
  Elke eerste woensdag van de maand verstuurt de KHSN een nieuwsbrief naar alle verenigingen. Vandaag met onder meer aandacht voor steeds meer handboogverenigingen maken gebruik van de gratis VOG-regeling, E-mailadres bij het aanmelden van nieuwe leden verplicht, Nieuwe ronde van de Van der Sar-Sport en Beweegsubsidie geopend, Veel vacatures binnen... Read more »