’t Vressels Bos beker naar Breugel

Donderdag 25 april j.l.; vanwege 2ePaasdag verviel de oefenavond op maandag en dus was het tijd voor de wisseltrofee van “Camping ’t Vressels Bos”. De opkomst was iets minder, maar niettemin was het enthousiasme groot. De schenkers, Piet en Maria Sanders konden dit keer niet komen, omdat zij in de namiddag hun pasgeboren kleindochter thuis kregen.

Acht schutters van Sint Antonius en vier van Pieter Breugel stonden aan de schietlijn. Evenals vorig jaar telden niet alleen de gebruikelijke scores, maar wiens pijl op de scheidingslijn tussen twee ringen doel trof mocht beide waarden noteren. Dat leverde soms aardige en verrassende resultaten op. Vooral was het de kunst om het lijntje tussen de roos en de inner-ten te treffen; een dergelijke treffer telde immers als 10 plus 10. Het was duidelijk, dat als je de randjes ervan af loopt, je de meeste punten scoort. Het was, zoals te verwachten was, een zeer geanimeerde wedstrijd.

Gelukkig voor Pieter Breugel en de familie Rouwendal bleef de beker behouden voor de Breugelaars, Jan Willem was de winnaar, waar Jolanda hem vorig jaar in de wacht kon slepen. De uitslag was:

1. Jan Willem Rouwendal(PB)           294 
2. Toon Relou                                        286
3. Tom van den Brand                         280
4. Gerard Kluijtmans                           278
5. Ariejan de Vroom(PB)                     252 bare bow
6. Gerrit Swinkels                                 248
7. Riky van Acht                                    234
8. Jan Nolle                                             206
9. Jolanda Rouwendal-Graaf(PB)       203
10. Peter van der Linden(PB)             190 (1xm)     hout
11. Jan van der Aa                                 190 (5xm)     hout
12. Martien van den Brand                 176